cute

July 17, 2014

EMILAY WHITENING CLEAR SPOT & EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA

EMILAY WHITENING CLEAR SPOT & EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA

BUAT ANDA YG INGIN BEBAS CELA, JERAWAT, JERAGAT DAN NAK CERAHHHH MCM SNOW WHITE TAPI~~~ BAJET TAK SAMPAI.. USAH RISAUUUUUU..
NAK JADI PUTIH MCM ADIRA PUN BOLEH

EMILAY WHITENING DAN COLLAGEN DICIPTA KHAS BUAT ANDA YG TIDAK MEMPUNYAI BAJET BANYAK TAPI INGIN TAMPIL CANTIK!


EMILAY WHITENING SOFTGEL

~Emilay Whitening Softgel adalah produk perawatan kulit yang sudah terjual di 26 negara dan menjadi the best whitening produk di USA!!~

SIAPA PATUT CUBA EMILAY WHITENING??
  • PEMILIK WAJAH BERJERAWAT
  • PEMILIK WAJAH BERJERAGAT
  • UTK PUTIH/CERAH KAN SATU BADAN
  • KULIT TONA TAK SEKATA

  •  
KESAN SELEPAS PENGAMBILAN EMILAY WHITENING??
  • KULIT HALUS
  • KULIT LEBIH CERAH
  • PEMUTIHAN SATU BADAN
  • TIADA JERAGAT
  • TIADA JERAWAT
 APA KOMPOSISI EMILAY SOFTGEL??

Grape Seed / Anggur
Aloe Vera
Pearl/ Mutiara
Rumput Laut
100% ASLI~~
SOALAN POPULAR~ BERAPA LAMA NAMPAK KESAN??

kesan PANTAS pengurangan jerawat dan pudar parut dlm seminggu
Pencerahan minima selama SEBULAN
OPTIMUM pencerahan satu badan 3 bulan.
Seelok2nya korang jangan berhenti. Teruskan ambil supplement pencerahan :)

AWAS~ WANITA MENGANDUNG, DALAM PANTANG, PESAKIT BUAH PINGGANG DILARANG MENGAMBIL EMILAY WHITENING

EMILAY WHITENING (60 PILLS) 
RM40 (sm) / RM45 (ss)

* free pos

 


EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA


EMILAY COLLAGEN (60 PILLS) 
RM50 (sm) / RM55 (ss)

* free pos

Fungsi " EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA " :


Membuat kulit lebih lembut, bersinar, cerah & sangat membantu mengoptimalkan proses regenerasi kulit.

Amalkan beberapa hari saja, anda akan dapat merasa kulit wajah anda jadi lembut seperti bayi

Menyamarkan & mengatasi flek hitam & kedutan ( Anti Wrinkle )
Melambatkan proses penuaan diri ( Anti Aging )
Membuat luka-luka sembuh lebih cepat, bahkan bekas-bekas luka dapat hilang dalam tempoh waktu yang lebih cepat
Kulit tubuh jadi halus dan bahagian-bahagian kering akan jadi mulus kembali
Kuku lebih kuat dan tidak mudah patah
Rambut tidak kusam
Fungsi internal pada sendi dan otot yang dapat dirasakan dalam jangka panjang
COLLAGEN adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Ia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Serat collagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan.
Biasanya, setelah usia 25th produksi collagen di tubuh wanita mulai mengalami penurunan. Bahkan, dengan gaya hidup masa kini proses penuaan diperkirakan lebih awal.
Untuk kulit wanita asia (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu )
HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih ALAMI ( Bergantung tingkat putih yang anda inginkan)
DOS : 2 x 1 hr (pagi - malam)
Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)
TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL,SEDANG MENGALAMI GANGGUAN KESIHATAN

UNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN DIBANTU DGN PERBANYAK MINUM AIR MASAK & MAKAN BUAH2AN




COMBO PACK : Emilay Whitening + Emilay Collagen = RM80 
(FREE Shiseido Black Mask + Postage)

EMILAY COLLAGEN PREMIUM & EMILAY WHITENING CLEAR SPOT


KHASIAT EMILAY COLLAGEN :

[✔] Menjadikan kulit lebih lembut, bersinar, cerah & membantu mengoptimakan proses regenerasi kulit.
[✔] Makan beberapa hari saja, Anda dapat merasa kulit wajah Anda jadi lembut seperti bayi
[✔] Menyamarkan & mengatasi Jerawat, dan Garis Penuaan ( Anti Wrinkle )
[✔] Melambatkan proses penuaan ( Anti Aging )
[✔] Membuat luka-luka sembuh lebih cepat, bahkan bekas-bekas luka dapat hilang dalam masa yang lebih cepat
[✔] Kulit tubuh jadi halus dan bahagian-bahagian kering akan jadi lembab kembali
[✔] Kuku lebih kuat dan tidak mudah patah
[✔] Rambut tidak kusam
[✔] Fungsi dalaman pada sendi dan otot yang dapat dirasakan dalam jangka panjang
========================================
KHASIAT EMILAY WHITENING :
[+] Emilay Whitening mengandungi khasiat dan zat yang tinggi NATURAL PRODUCT. Tiada bahan kimia Tidak perlu lagi bedak serta foundation yang merapu untuk kelihatan cantik, kecantikkan akan muncul dari dalam. Hasilnya, ia kelihatan sihat, licin dan cerah
[+] Grape seed extract bertindak menghilangkan bekas jerawat, menghilangkan bintik dikulit, Kulit terasa lembut dan kenyal, mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat), membaiki sel kulit (bintik hitam, tanda bekas luka).
[+] Mencegah penuaan. Green tea extract Wooden pta flavonoids (Teknologi France terkini) akan membantu melambatkan penuaan secara semulajadi.
[+] Tiada ada pengelupasan berlaku, kulit tidak kering dan berminyak
[+] Perlindungan UV. ALOE VERA extract yang membantu perlindungan dari sinar UV secara semula jadi. Teknologi UV terbaru dari USA (2012) ini hanya ada pada Emilay Whitening.
[+] Melembabkan kulit muka dan tidak kering, dengan adanya Extract OPC dan Vitamin C , kulit anda akan lebih lembab secara semuljadi dari dalam, yakinlah! Ini pasti!
[+] Vitamin E dan Wooden pta flavonoids (Teknologi France) mempunyai antioksidan yang sangat tinggi dan ia akan memutihkan kulit muka dalam masa yang pantas.
[+] Kesan terpantas dalam tempoh 2-3 minggu, bergantung kepada komposisi semulajadi setiap pengguna, extract PEARL & RUMPUT LAUT akan mempercepatkan pemutihan. 100% berkesan!
[+] Sesuai untuk LELAKI juga, lelaki juga digalakkan mengambil kerana ia merupakan product natural, tidak perlu bimbang!!
[+] Teknologi USA dan100% selamat & HALAL Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO.LTD .
MADE IN USA
CMP QUALITY
100% Natural product & 100% Certificated Laboratory Tested 
Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete